Založ si blog

Pravda si nájde každého!

Po celé veky boli ľudia udržiavaní v „hypnóze“ a odvádzaní od pravdy. Neboli odvedení nasilu, boli to pokusy, ktoré sme neodhalili a dovolili sme, aby sa zrealizovali. Mocná elita, ktorá z pozadia riadila aspekty nášho života nám vytvorila dokonalú falošnú realitu. Po celý ten čas nás zotročovali vlády a korporácie, lož nám bola podsúvaná ako pravda a naopak, boli sme kŕmení tými najväčšími svinstvami v jedle, liekoch, vode a aj vzduchu, o histórií a našich životoch nám bolo poskytovaných len toľko vedomostí, aby sme boli dostatočne múdri, ale zároveň stále pre nich hlúpi. A napriek tomu sme boli v ilúzii, že sme slobodné a uvedomelé ľudské bytosti. Cielene z ľudí vytvorili tupé stroje, ktoré sa hlbšie nezaujímajú nad dianím vo svete a o tom, čo je pravda a čo klam, alebo si prinajlepšom trochu zanádavajú na súčasný systém a ďalej pokračujú v bežnom živote. Odstrihli sme sa od svojej duchovnej podstaty a tým sme sa stali príliš ľahkou korisťou. Mysleli sme si, že vieme všetko a pritom sme vedeli veľké… Vždy sme vedeli iba to, čo chceli aby sme vedeli. A kto bol dostatočne drzý a dovolil si ísť hlbšie na koreň veci a prišiel s vlastným názorom, ten sa jednoducho označil za konšpirátora, pretože nezdieľal názor väčšiny.

Toto všetko sa deje aj teraz, no vďaka súčasnej dobe o tom vie ďaleko viac ľudí. To bol zmysel týchto časov. Predtým sa ľudia starali len o svoje bežné pozemské starosti, zatiaľ čo mocná elita v pozadí si mydlila ruky na svoje temné plány na zotročenie ľudstva. A tak celý svet zasiahla „strašná pandémia“, vďaka ktorej sa museli ľudia nejako zachovať. Už to nebolo len o bežných maličkostiach života, pretože celý svet bol v napätom stave a začala prestrelka protichodných informácií, ktoré sa dostali do každej duše a tak ľudia boli vyzvaní každý jeden, aby k tomu zaujali postoj. A na tom ako sa rozhodli bolo pekne vidno, či sa riadili rozumom alebo vnútorným hlasom, či sa chytili do diablovej pasce alebo ukázali, že slúžia Bohu.

Mnohým ľudí táto situácia otvorilo oči a začali pátrať. Začali sa zaujímať v čom všetkom sme ešte boli klamaní. Takže aj keď dnešná doba nie je ľahká, poskytla nám úžasnú príležitosť vidieť svet naozaj taký, aký je. Plný zla a ovládaný mocnou elitou, pre ktorú sme len dobytok. Bola to pre nás možnosť a nutnosť ukázať, či sa chceme vrátiť do starého matrixu, v ktorom prevládajú „cnosti“ ako peniaze, moc, snaha ovládať a všetky tomu podobné nízkovibračné záležitosti.

Na Zem sa totiž Deje veľký planetárny posun, a preto bolo nutnosťou prejsť týmto ťažkým obdobím pred zrodením nového. Pred budovaním nových systémov je najskôr potrebné, aby sa odhalila pravda a všetko to, čo nám doteraz bránilo vo vzostupe. Pretože len vedomý človek stojí správne v tomto stvorení.

Práve teraz sme súdení Božím mečom, preto je teraz dôležitejšie ako kedykoľvek predtým pochopiť, čo sa deje s nami a so svetom. Je dôležité postaviť sa na stranu svetla, kým ešte máme tú možnosť. Prebieha skutočný duchovný boj a súčasťou tohto boja sú informácie, vďaka ktorým sa nielenže rozhodujeme čomu veriť, ale v tejto chvíli si tým vyberáme svoj osud.

Čakajú nás obrovské zmeny po hmotnej aj duchovnej stránke. Čo konkrétne nás čaká nie je pre nás v tejto chvíli až tak dôležité; dôležitý je pre nás prítomný okamih, pretože sa teraz rozhodujeme, či aj my budeme tí, ktorí sa budú smieť podieľať na vytváraní nového veku ľudstva.

Čoskoro začne pravda vychádzať v zrýchlených účinkoch na svetlo sveta a zasiahne aj tých, ktorí sa jej tak úpenlivo vyhýbajú. Tak sa má stať predtým, ako sa ľudstvo začne vibračne posúvať na vyššiu úroveň. Čoraz viac ľudí vo svete sa prebúdza pravde sveta a to bude mať za následok iba jednu vec a to je odhalenie pravdy. Pretože zákony vesmíru hovoria jasne: Keď určité množstvo ľudí vyjadrí nesúhlas s týmto systémom a odmietnu žiť v nevedomosti, musí to padnúť. Ani mocné elity nestoja nad zákonmi vesmíru a pri moci sa môžu udržovať len vtedy, pokiaľ to my “dovolíme“ svojim nezáujmom. Všetko určujeme svojou schopnosťou duchovne sa prebudiť. Keďže sa každým dňom prebúdza viac a viac ľudí, starý systém už dlho nevydrží a bude musieť padnúť. Prebudenie ľudstva sa už v tomto bode nedá zastaviť. Pravda si nájde každého!

Nástroje rozvratu spoločnosti a deti ako budúcnosť národa (manipulácia mysle)

13.04.2024

Nachádzame sa vo vrcholnom bode besnenia temnoty, a preto môžeme zo všetkých strán pozorovať jej vyčíňanie. Deje sa to tak na všetkých poliach a v tomto článku popíšem niektoré masové metódy, cez ktoré je útočené na našu psychiku. Je viac než kedykoľvek dôležité byť na pozore pred týmito skutočnosťami a to najmä kvôli deťom, ktoré sú magorené touto dobou [...]

Choďte voliť vlastenci!

04.04.2024

Šiesteho apríla nás čaká druhé kolo prezidentských volieb a opäť máme možnosť upevniť si svoju pozíciu dobra okrem parlamentu aj v prezidentskom paláci. Avšak na to, aby sa to podarilo, musíme ísť voliť! Reči typu, “voľbami aj tak nič nezmeníme” už hádam aj stratili na sile po tom, čo sme mohli vidieť pri parlamentných voľbách a to, že to zmysel má! Rok [...]

Ako to s nami bude?

08.10.2023

Prešiel týždeň od volieb na Slovensku a ďalší týždeň nám zostáva na zloženie vlády. Elity dostali úder pod pás od zdravo zmýšľajúcich ľudí tým, že v húfoch volili Smer a tak nedokázali pretlačiť svojho favorita PS na prvú priečku. Bol to pre nás obrovský krok k slobode, ale žiaľ nie definitívny. Ako bolo písané v predošlom článku, všetko teraz visí na [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Kresťania ukázali, že sa vedia zabávať. Po omši to parádne roztočili s hokejkami na hracej ploche

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

Daniel

Útržky poznatkov a právd o živote a bytí ako takom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 95168x
Priemerná čítanosť článkov: 1796x

Autor blogu

Kategórie