Založ si blog

Vzostup

Veľa ľudí vie, že sme v procese vzostupu, no nie každý má o tomto vzostupe ten správny dojem. Z mnohých duchovných článkov o vzostupe môže mať človek dojem, že to bude obrovský bum, kde zrazu všetci budeme vibrovať na vysokej úrovni a zbavíme sa všetkého hmotného. Ako o tomto vzostupe vieme my, ešte lepšie o ňom vedia temné sily, ktoré to hojne využívajú cez rôzne channelingy a podobne. Chcú, aby si ľudia mysleli, že vzostup je o len o nejakom meditovaní, že proces sa postará sám o seba.

Áno, proces sa nakoniec postará sám o seba, ale kedy a či s nami alebo bez nás nie je presne stanovené.
Nie je to tak, že teraz všetci vzostúpime, že stačí vyčkať a ostatní spáči sa pripoja. Nie je to o čakaní a nie je to o všetkých; je medzi nami prosto veľa temných ľudí, ktorí sú príliš zakorenení v hmote a nie sú schopní vzhliadnuť na nič vyššie. Pravdepodobne budú musieť byť zo začiatku donútení k zachvievaniu sa vo svetle, pretože tisícročná ríša je o tom, že sa ľudská vôľa podriadi tej Božej. Už nám nebude umožnené páchať zlo a ďalej ničiť. Každý musí kráčať vo svetle, pretože potom by sa cez tých temných a materialistických ľudí mohli opäť vzývať temné sily, ako bolo tomu doteraz. Pretože toto nie je o tom, že teraz Boh vo svojej láske všetkým odpustí aj tie najťažšie hriechy a pozdvihne všetky svoje ovečky ku svetlu. Niektorí prosto svetla nie sú hodní a oni ho ani nechcú, oni by radšej to ich staré hmotné, oni nechcú nič duchovné. Nepreukázali sa ako hodné duchovné bytosti v tejto hmotnej škole na Zemi a toto je predsa o Božom triedení. Boh je láska a práve vo svojej láske oddelí plevy od zŕn, odstráni zo stvorenia všetko neprosperujúce, aby sme konečne ako ľudia prosperovali a tvorili tu na Zemi naozajstný raj, podobný tomu v duchovnej ríši. Túto voľbu neurobí Boh za nás, on to umožní, ale to ako sa zachováme a aký osud si týmto vyberieme je na nás. Máme šancu do poslednej chvíle, ale iba dovtedy, kedy sa brána zatvorí. Nie je od nás chcené, aby sme sa tomu len odovzdali a verili v proces bez vlastného pričinenia. Je od nás vyžadované naše aktívne zapojenie, pevné presvedčenie o svetle, bojovnosť za pravdu a vlastné vyciťovanie toho, čo je správne. Boh nás chce vedomých, nie poslušných..

Takže späť k vzostupu. Temné sily chcú, aby sme my, čo vieme o vzostupe meditovali a neriešili nič okolo nás, neriešili nič temné, lebo by nám to mohlo „uškodiť“ a „znížiť vibráciu“. Týmto nás chcú odstaviť z cesty, pretože by nás tým úplne odzbrojili. Človek, ktorý odmieta vidieť temnotu a byť aktívny, je tak ľahká obeť ako ovca, čo o ničom nevie. My práveže máme byť aktívni na hmotnom a duchovnom poli, pretože vo vesmíre to, čo sa nehýbe stráca silu a upadá do agónie. Vzostup sa neudeje skôr, ako bude odhalená temnota. Preto je dôležité aj tu byť aktívny a zaujímať sa o ňu, poukazovať na ňu, odsudzovať ju a upozorňovať na ňu okolitý svet. Pretože najväčšia sila temnoty je v tom, že žije v tieni a nikto o nej nevie. Takto bola schopná prežiť, temnota totiž nevie prežiť na svetle. Preto je dôležité ju spoznať, vytiahnuť ju verejne medzi reflektory a popraviť ju. Popraviť ju našim odporom voči nej, našou nevôľou riadiť sa ňou. Samozrejme nie je správne vo všetkom vidieť len to temné a nechať sa tým úplne pohltiť; to by nám znemožnilo zdravý pohľad na situáciu a schopnosť vzhliadať ku svetlu a veriť v dobro. No je dôležité o tom vedieť a poznať plány temnoty.

Vzostup nie je o opustení všetkého hmotného. Meditácia alebo čokoľvek, čo vám pomáha stíšiť myseľ je dobrá vec. Veď myseľ je tá, vďaka ktorej je umožnené všetko zlo na Zemi. No vzostup nie je o úplnom odstrihnutí sa od mysle. Myseľ je hmota a hmota je súčasťou nás. Telo, myseľ, duch, to všetko sme my ako celok. Sme spojenie hmotného a duchovného, preto nezatracujte ani jedno.

Vzostup má jediný cieľ a to priviezť nás späť ku svetlu, k Bohu. Nie Boh nie je v nás, ako si to niektorí radi vykladajú. Boh je niekoľko úrovní nad nami a jeho podstatu nebudeme schopní nikdy pochopiť, pretože je Božskej podstaty a my duchovnej. To, čo môžeme vycítiť vo stvorení a v nás, je pôsobenie jeho ducha, nie Boh samotný. Boh nie je v nás ani okolo nás. To, čo môžeme vycítiť vo stvorení a v nás je pôsobenie jeho ducha, čoho vycítenie a uvedomenie má pre nás nesmiernu hodnotu a zdroj sily a svetla. Odstráňte duchovnú pýchu, pretože my ľudia sme len malé zrnko v tomto obsiahlom stvorení. No napriek tomu sme výnimočné bytosti. Sme naozaj obrazom Božím v hmote. Nie však každý. K tomu, aby tým obrazom človek naozaj bol, sa musí pričiniť sám. Sme skutočne výnimoční a dôležití, a preto o nás majú taký veľký záujem iné mimozemské rasy.

Veľa ľudí zachvátila akási ET mánia. Čakajú na nich, ako by to bola naša spása. Fotia si každé malé svetielko na oblohe a kochajú sa nad tým, aké je to úžasné, naša galaktická rodina.. Čo je to za úchylku? Áno, tak ako sú tu zlé rasy, ktoré nás po celé veky zotročovali, tak sú tu aj dobré, ktoré pomáhajú priviesť túto Zem späť do rovnováhy. Nemôžu príliš zasahovať, pretože je to predsa všetko o našej slobodnej vôli, no napomáhajú. Je dobré vedieť, že nie sme v tom obsiahlom vesmíre sami, že jestvujú dobré a rovnako aj zlé rasy, no nemá zmysel sa v tom príliš „šprtať.“ Ale prečo si z nich niektorí ľudia robia bohov? Práve toto bol ich zámer, takto ľudí zmanipulovať a to potom využívajú, aby si podmanili ľudskú dušu, robia tzv. únosy duše. A prídu práve za takými, čo sa o nich zaujímajú, alebo majú v duši veľa svetla. Vedieť o tom, ale neklaňať sa! Vzhliadať máme iba hore. Vzostup je o nás, nie o nejakých lietajúcich UFO. Niektorí sa nevedia dočkať galaktického kontaktu, akoby na tom záviselo naše bytie, a pritom je tu toľko práce, čo treba učiniť na nás samých v prospech svetla, že to má zvládnuté len máloktorá duša. Samozrejme, že je potrebné vedieť o mimozemskom živote a hlavne o negatívnych rasách, ktoré nás po celé veky zotročovali, ale ako nie je správne všetko vidieť temné, tak rovnako nebezpečné je všade vidieť iba lásku. Nie všetko, čo sa tvári ako láska, aj láska skutočne je. Žijeme v dualite, kde pobýva pravda vedľa lži a je len nás, čomu sa rozhodneme veriť. Pravda je čistá, priama a bez krásnych pláštikov a človek čistého ducha ju ľahko odhalí. Dôkladne rozlišujte, čo je pravda a čo manipulácia. Nie ste odkázaní veriť niečomu len preto, že to znie pekne. Vy v sebe máte kompas pravdy, tak sa ho naučte používať.

Vzostup je jednoducho o rozširovaní duchovnej stránky v nás, o rozširovaní vedomia, o uvedomovaní si temnoty, ktorá nás po celý ten dlhý čas sužovala a zároveň o schopnosti prijímania tých svetlých lúčov, ktoré na nás vždy svietili, no nikdy sme ich neboli schopní prijať, pretože sme o nich ani nevedeli. Starali sme sa o bežné pozemské maličkosti. Teraz je ten čas začať vzhliadať hore k niečomu vyššiemu a to jedine k Bohu.

Je jedno kedy to príde. Ten vzostup je už tu, deje sa to práve teraz. Zintenzívni sa to samozrejme až po úplnom očistení Zeme a po prebudení väčšiny obyvateľstva. A nie, nebude to zo dňa na deň ale
stúpame predsa každý deň. Každým dňom temnota stráca na sile a každým dňom sa svetlo viac ukotvuje na Zemi a v dušiach ľudí. A hlavne sa to neudeje samo. Vyžaduje si to prácu a naše aktívne zapojenie. Vzostup je o nás všetkých. Vzostup je tu a teraz, pretože najdôležitejší okamih je vždy ten prítomný. Nepozerajte do budúcnosti, v ktorej budeme všetci vibrovať v 5D a svet bude ako rozprávka. Predtým nás čaká ešte obrovské množstvo práce. Malými krôčikmi naprieč krajšej budúcnosti a svetlým zajtrajškom. Žite v prítomnosti, robte to čo vás činí šťastnými, ale robte to s vedomím toho vyššieho duchovného vo vás. Žite svetlom a ďakujte za to. Majte hlavu v oblakoch, ale nezabúdajte mať pevnú pôdu pod nohami. Vyciťujte, buďte ostražitý a nedajte sa zmanipulovať.

Niektorí “prebudení“ si myslia, že prebudením sa ich misia skončila. Prebudili sa a teraz čakajú v tichosti na vzostúpenie. Bol to len prvý stupienok a skutočná duchovná cesta tým ani nezačala. To, že viete o temnote a jej plánoch z vás nerobí hodných pred Bohom. Málokto má skutočne zvládnutú duchovnú stránku života a málokto dnes žije naozaj tak ako má. Mnoho ľudí podľahlo rôznym temným agendám, mnoho ľudí sa o duchovný vzostup a Boha ani nezaujíma, mnoho ľudí berie život príliš “ezotericky“, a tým strácajú pevnú pôdu pod nohami a mnoho ľudí ani nevie, čo sa vo svete deje. Prosto je medzi nami veľa úskalí a falošných chodníčkov a pravda je, že málokto stojí vo stvorení tak ako má (pravdivo, pevne a na tom správnom mieste).

PS: Chcete zmeniť svet? Zmeňte najskôr seba. Začnite myslieť, konať a cítiť tak, ako si želáte, aby sa veci uberali. Svojim svetlom nakazíte ďalších a ľahšie vytvorí niečo 10 ľudí ako jeden. Ukážte druhým, že to ide aj inak.

Daniel

Ako to s nami bude?

08.10.2023

Prešiel týždeň od volieb na Slovensku a ďalší týždeň nám zostáva na zloženie vlády. Elity dostali úder pod pás od zdravo zmýšľajúcich ľudí tým, že v húfoch volili Smer a tak nedokázali pretlačiť svojho favorita PS na prvú priečku. Bol to pre nás obrovský krok k slobode, ale žiaľ nie definitívny. Ako bolo písané v predošlom článku, všetko teraz visí na [...]

Dôležité smerovanie Slovenska po voľbách

01.10.2023

Všetci zdravo cítiaci a zmýšľajúci ľudia cítili potrebu zapojenia sa do volieb v roku 2023. Nerozhodovalo sa predsa len o tom, kto najlepšie povedie tento štát, ale či sa Slovensko podriadi diktátu Bruselu a stane sa z neho nesuverénny štát presiaknutý prehnitými západnými agendami. Dobré hodnoty sa budujú dlho a ťažko a naopak tie zlé sa budujú až príliš ľahko a to [...]

Voľby 30.09.2023

28.09.2023

Pred nami sú voľby a týmto krátkym textom by som chcel zdôrazniť potreby ísť voliť, pretože mnohí na voľby nechodia z dôvodu, že nie je koho voliť, alebo sa jednoducho nezapájajú do deja spoločnosti a žijú si svojím prebudeným životom. Je to paradox, že sa práve prebudení ľudia majú vo zvyku nezapájať do volieb, pretože práve vtedy je o to dôležitejšie vyjadriť [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Daniel

Útržky poznatkov a právd o živote a bytí ako takom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 91487x
Priemerná čítanosť článkov: 1794x

Autor blogu

Kategórie