Založ si blog

Zlatý vek, Boží súd, čo nás čaká a naša úloha v tom všetkom

Chcel by som načrtnúť niečo o tom, v akých časoch sa nachádzame, aby nám to pomohlo pochopiť rozmer týchto časov, pretože niektorí to stále nechápu a zároveň sa pokúsiť načrtnúť, akým smerom sa asi veci budú uberať. Nie je to žiadna predpoveď ani nič také, pretože ja to neviem. Veď prečo by som aj mal? Prečo by sme mali poznať Boží plán? Aby sme sa nesnažili? Veď práve preto ten plán nepoznáme a z rovnakého dôvodu si nepamätáme minulé životy. Jednoducho by sme nevyvíjali vlastné sily, určité veci by neboli skutočne vnútorne prežité a tak by sme tým nič vnútorne nezískali, neposunuli by sme sa. Nebudete v napätí pozerať ani na film, ktorý ste už videli a teda viete, čo sa bude odohrávať.

Tento text slúži len ako pripomenutie, že tieto časy sú naozaj biblické a nejde tu len o vyčistenie zla. Toto je len nevyhnutnosť, ktorá sa musí udiať predtým, ako sa začne pevne ukotvovať nový svet. Pre svetlo je to špinavá práca, ktorú musí kvôli nám robiť a mali by sme za to pravidelne ďakovať. Som do hĺbky duše vďačný, že smiem byť súčasťou týchto úžasných časov. Aj keď sa snažím sústrediť hlavne na svoj posun, teší ma, že som súčasťou tohto hnutia za vyslobodenie ľudstva a že vás môžeme o tom každodenne informovať. No chcel by som načrtnúť širší obraz o aktuálnom dianí, pretože niektorí si toho stále nie sú vedomí.

Čo znamená, že sme v Božom súde?

Boží súd znamená triedenie zŕn od pliev s následným nastolením zlatého veku. Nie je to krátkodobá udalosť, ale presne to sa teraz deje. Niektorí si myslia, že sa teraz vyčistí všetko zlo, vytrestajú sa vinníci a ovce, a potom tu budeme naďalej žiť všetci v láske a porozumení. Áno, budeme takto žiť, ale nie všetci! Mnoho ľudí tu medzi nami nebude, lebo neprejdú Božím sitom. Nadchádzajúca doba bude patriť len tým, ktorí si nosia svetlo v duši, a preto nás mnoho duší jednoducho opustí. To rozdeľovanie ľudí je prirodzený proces. Je to oddeľovanie zŕn od pliev. Nebude to zo dňa na deň, no v princípe tu medzi nami v budúcnosti nebude pobývať množstvo duší. Možno to bude dokonca váš partner/rodič/dieťa a tak to prosto je. A mať svetlo v duši neznamená, že je človek podľa našich pomerov milý a dobrý. To, že je človek dobrý neznamená, že je aj dostatočne duchovne zrelý zúčastniť sa na vzostupe ľudstva a budovaní nového veku svetla. Táto doba je niečo úplne iné ako to, čo sme ako ľudstvo doteraz zažili. V tejto dobe neobstojí žiadna vlažnosť ducha. Doteraz nám bola ponechaná slobodná vôľa tvoriť alebo ničiť, ale teraz je čas priniesť výsledok práce na nás samých, je čas zodpovedať sa pred Bohom! Preto to oddeľovanie zŕn od pliev, preto je dnešná situácia vo svete taká vypätá a ťažká. Núti to vyplávať na povrch všetko, čo sa v nás skrýva a tým sa sami súdime. Sami si vyberáme, či sa chceme zúčastniť vzostupu, alebo sa vydáme cestou zániku. Boh nás netrestá, to my sami sa trestáme. To, čo sa momentálne deje vo svete sú jednoducho plody našich semien a aj to vo veľmi zjemnených účinkoch vďaka Božej milosti.

Netvrdím, že ľudstvo sa súdi len na vakcíne, samozrejme ide o duševný stav jednotlivca, avšak to, že niekto na tú vakcínu uteká napovedá veľmi mnoho o duševnom stave toho dotyčného, pretože práve tieto situácie prinútili človeka rozhodnúť sa medzi svetlom, alebo temnotou. U mňa vakcína síce vyvoláva niečo ako rozsudok smrti, no myslím si, že tí, ktorí si to dali z donútenia, prípadne sa nechali nejakým spôsobom oklamať a časom prejavia úprimný záujem o zmenu, bude im umožnené zvrátiť účinky týchto toxických „koktejlov.“
No hovorím vám na rovinu, že človek ktorý bol celý život tvrdý materialista, a ešte teraz k tomu utekal na vakcínu, ktorá ho ešte viac spojí s nízkymi energetickými úrovňami, je stratený. Ak v ňom predtým niekde hlboko nesídlil potenciál ku svetlu, tak si teraz úplne odrezal cestu k vzostupu. Preto sa nepozerajme na svet cez ružové okuliare namočené v mede, ale pochopme situáciu takú aká je. Zmäkčilá láska nám zaslepuje zdravý pohľad. Boh nie je všeodpúšťajúci a všemilujúci bez podmienok. Boh sa vždy zachvieva v láske, pretože on sám je láska, avšak v pravej spravodlivej láske, nie tej pokrivenej, ktorú uctievajú ľudia. Práve teraz sme v časoch Božieho hnevu, teda jeho spravodlivosti, pretože vždy dostaneme len to, čo si zaslúžime. Boh je veľmi milosrdný, dal nám až príliš veľa šancí, avšak teraz od nás očakáva nejaký výsledok! Bude sa s láskou a ochotou starať o nádherne rozkvitnuté kvetiny, avšak nie o burinu! Teraz kolobeh diania vo stvorení dospel do takého bodu, kedy je podmienkou ďalšieho vzostupu jednoducho nutnosťou určitá duchovná zrelosť, pretože ak sa má na Zemi ukotviť svetlo a vybudovať praobraz duchovného raja, je potrebné odstrániť všetko škodlivé, čo tomuto vzostupu zabraňuje. Preto nie je smerodajné, či ste navonok dobrý človek ale to hlavné a smerodajné v týchto časoch je naša schopnosť duchovného prebudenia! Pamätajte, že Boh nepotrebuje nás, ale to my jeho!

Čo je našou úlohou v dnešnej dobe?

To, že sme v Božom súde znamená, že tu ide o to, kým sme vnútri. Nejde tu o to, čo vieme. Ide o to ukázať, či sme skutočne deti svetla a snažíme sa sformovať na obraz Boží. Jedna vec je vedieť o celoplanetárnom čistení zla, ale druhá a dôležitejšia vec je tá, kým sa na tejto ceste staneme. Temné sily predsa mali taký záujem o naše duše z nejakého dôvodu.

Našou úlohou v dnešnej dobe je jednoducho prebudiť sa na duchu, kde je to možné prebúdzať aj ostatných a rozsievať do sveta svetlo, pravdu a lásku. My prebudení pomáhame ničiť starý systém, poukazujeme na jeho chyby, vyťahujeme na svetlo sveta tú najhoršiu špinu a necháme ju spáliť na slnečných lúčoch pravdy. Pomáhame pravdou ničiť pozemské zlo, ktoré sa tu v takej hojnej miere usadilo, no zároveň pomáhame budovať nový svet, pomáhame ukotvovať prvé lúče nadchádzajúceho zlatého veku. Robíme jednoducho to, čo cítime, že je správne. Nejestvuje presný návod na to, čo máme robiť. Každý to cítime vnútri a ide len o to, či tento vnútorný hlas počúvame. Niekto je viac duchovne založený a pracuje viac s energiami, niekto ide vyjadriť nesúhlas na protest. Prosto všetci sme iní, no je dôležité vyjadriť svoj odpor a nesúhlas so súčasnou situáciou a túžbu vybudovať nový lepší svet. Nezáleží na tom ako to vyjadríme, no všetko závisí na našom postoji! Všetko to je hra energií a preto je dôležitá činnosť!

Aj ľudia, ktorí robia viac duševnú prácu, toto duchovno nejakým spôsobom pretavujú do hmoty. Sme predsa duchovné bytosti v tomto hmotnom svete práve preto, aby sme to duchovné v nás pretavili do bežného života. Pokiaľ by sme všetci len bez zaujatosti meditovali a nevšímali si nič naokolo len preto, že by nám to mohlo „znížiť vibráciu,“ nič by sa zmenilo. Neočierňujem meditáciu ani duševnú prácu, sám pracujem viac na tomto poli, avšak opakujem, že je dôležité, aký postoj k veciam zaujmeme a vždy musíme energiu v nás nejakým spôsobom vyjadriť. Nemá to byť tak, že my prebudení sa nebudeme zaujímať a budeme sa v tichosti venovať rôznym meditáciám, aby nám bolo dobre. Nám by síce bolo dobre, no svet okolo nás by začal čoraz viac upadať do úplných pút temnoty, pretože my by sme sa nezaujímali. Takže nepestujte v sebe nezaujatosť a robte jednoducho to, čo cítite. Pretavte svoju energiu do rázneho postoja. Prišli sme na túto zem predsa preto, aby sme boli činní!

Čo znamená pojem zlatý vek a kedy tam budeme?

Pravú podstatu toho, čo znamená zlatý vek pochopíme až neskôr, keď budeme na to dostatočne zrelí, no v podstate ide o to, že tu dole vytvoríme raj na Zemi a budeme sa zachvievať bezprostredne v Božej vôli, ako to malo byť od počiatku. Už nás nebudú ovládať temné sily, ktorým sme prepožičali moc a pootvoríme si náš duchovný zrak. Nie je to niečo, čo je tam vonku, ale je to niečo, čo je vo vnútri. Je to v nás. 

Starý svet fungoval na princípe rozumu bez zásahu duše, z čoho vznikali samozrejme len nízke formy ako materializmus, závisť, klamstvo a všetky nízko sa zachvievajúce formy. Zlatý vek bude naopak postavený na ľudskej duši, teda na vnútornej hodnote človeka. Nedovolím si tvrdiť, ako presne budú veci vyzerať, ale svet bude naopak v každej oblasti. Keďže skoro vo všetkom sa šlo naopak, teda cestou rozumu, z čoho vzišlo všetko zlo, teraz sa pôjde cestou duše a všetko sa bude budovať na čistých hodnotách. Teraz dostanú šancu svetlí a čistí ľudia. Školstvo, medicína a všetky oblasti budú fungovať úplne inak. Je to prestavba sveta. Viac sa presadí a bude sa uznávať oblasť duchovna a práca v tejto oblasti a podobne. Zmiznú vojny, chudoba..

Kedy na Zemi nastane zlatý vek?

Je to v závislosti od toho, čo presne si predstavujeme pod pojmom zlatý vek. Nebude to zmena zo dňa na deň, ani z mesiaca na mesiac. Vo všeobecnosti však môžeme nazvať rok 2021 rokom začiatku pádu starého a začiatkom vzostupu, ktorý bude trvať mnoho rokov a bude sa len stupňovať. Tie zmeny na iných úrovniach samozrejme trvajú ďaleko ďaleko dlhšie, avšak bavíme sa tu o viditeľných zmenách už pretavených v našom hmotnom bytí. Úplný zlatý vek tu bude až po očistení a úplnom roztriedení ľudí, teda oddelení zŕn od pliev. Nie je to tak, že do niekoľko mesiacov tu budeme žiť všetci v šťastí a mieri. Umožnili sme ako ľudstvo vytvoreniu jednoducho príliš veľa zla, a preto to nepôjde tak hladko a hlavne rýchlo vyčistiť. Ten tlak, ktorý všetci tak pociťujeme tu bude minimálne niekoľko rokov, len bude meniť formy. Čakajú nás obrovské zmeny a to sa predsa nestane len tak jednoducho. Zvlášť keď musí celý starý systém padnúť. Nenaznačujem žiadne katastrofické scenáre, no treba mať na pamäti, že tie zmeny neprídu možno tak rýchlo ako by sme si priali. A hlavne nie tak jednoducho! Bude to bolestivý proces zrodu nového.

Čo nás teda čaká?

V prvom rade nás čaká odhalenie zla, ktoré nás po celý ten čas ovládalo. Dúfam, že sa tak začne diať ešte koncom tohto roka. Ale bude to len začiatok a tiež to bude pochopiteľne nejakú dobu trvať. Doteraz to bolo akoby všetko pod pokrývkou. Nebolo to ani tak schované, ono to vždy bolo celkom zreteľne na očiach, len ľudia to nechceli vidieť. No teraz sa k nám prebudeným pridáva čoraz viac duší a to je veľkým katalyzátorom odhalenia pravdy, takže čoskoro sa to odhalí všetkým, ktorí by si najradšej predtým schovali hlavu do piesku. Neviem, čo všetko sa rozhodnú na začiatok odhaliť, ale ono to príde. Pred odhaľovaním nás ešte pravdepodobne ešte čaká ešte posledný tlak na vakcíny a s tým súvisiacim šialenstvom. Treba to jednoducho vydržať, treba pevne stáť vo viere a vyjadrovať odpor všetkému, čo neslúži svetlu.

Po odhalení zla príde verejný pád starého systému, pád všetkých vlád so súčasným budovaním nového systému založeného na ľuďoch, nie na korporátnych hajzloch. Nič sa nemôže nechať na náhodu, a preto všetko nečisté sa musí zmeniť alebo zničiť. Pravdepodobne nastane aj prestavba hraníc/národov a Slovensko a Česko hrajú v tomto významnú úlohu, pretože sme najviac duchovne zrelé/vyvinuté národy. Duchovne najviac rozvinutá rasa je biela rasa. Keď to zúžime, dostaneme sa do Európy, a keď to ešte viac zúžime, zostane nám srdce Európy, odkiaľ vzíde nové svetlo do celého sveta. Slovensko predstavuje ženský princíp, teda viac tú duchovnú stránku a Česko mužský, teda ten aktívny princíp. Dohromady tvoríme jing a jang. Spolu sme celok, a preto sa aj spojíme. Už chápete, prečo nás oddelili? A prečo sme boli v tejto dobe pokusnými králikmi globalistov? Jednoducho potrebovali najskôr zničiť to najväčšie svetlo na Zemi a hlavne sme sa nechali, dovolili sme to.

V najbližších rokoch nás bude určite postihovať čoraz viac prírodných katastrof a už to nebudeme môcť všetko zvaľovať na HAARP. Neviem nakoľko sa naplnia biblické proroctvá, pretože mnoho sa zmenilo vďaka inkarnovaným svetlým dušiam, no žijeme skutočne v biblických časoch a to znamená, že niektoré mestá/oblasti možno zaniknú, potopia sa a podobne.. Pretože toto nie je len prestavba spoločnosti, ale prestavba sveta. Prírodné katastrofy znamenajú finálne čistenie Zeme. Všetko sa to bude diať v závislosti od toho, kde sa vytvorilo príliš veľa myšlienkových foriem a v akej sile a účinkoch. Myšlienkové formy sú zhluk/zhromaždisko našich myšlienok, ktoré tvoríme ako kolektív. Pokiaľ je na určitom mieste príliš veľa zla, tieto myšlienkové formy sa sformujú do určitej prírodnej katastrofy, napríklad tornáda a podobne. Teraz v čase súdu nás jednoducho postretne všetko to, čo sme vytvorili, aby sme sa z toho očistili a to v zrýchlených účinkoch. Je to naša karma. To, čo sa bude diať bude vždy len odzrkadlením duševného stavu danej oblasti. Nič však nie je presne stanovené, udalosti smerujeme svojou schopnosťou sa duchovne prebudiť. Máme obrovskú silu vytvárať krajšiu budúcnosť a zmierniť až odvrátiť negatívne účinky kolektívnej karmy ľudstva.

A čo je najdôležitejšie, bude sa učiť o Bohu, o jeho vôli a zákonoch, o duchovnej oblasti človeka a to pravdivo! Odpadnú všetky falošné duchovné smery a učenie cirkvi. Pretože len človek vedomý stojí správne v tomto stvorení a vtedy dokáže skutočne duchovne tvoriť.

Úplný zlatý vek sa nastolí až príchodom Syna Človeka! Jeho príchod nebude len obrazný, ale bude vtelený do človeka z mäsa a kostí, tak ako to kedysi bolo u Ježiša. Až jeho príchodom, teda oznámením sa započne skutočná tisícročná ríša. Už len touto skutočnosťou by mal každý človek v duši cítiť veľké zachvenie a na základe toho si uvedomiť, v akej prevratnej dobe žijeme.

Tento text vznikol len pre približné načrtnutie toho v akých časoch sa nachádzame, aby sme si dokázali udržať božský nadhľad, no nezabúdajme, že život sa deje tu a teraz! Budúcnosť nepoznáme preto, pretože takto nás to núti byť živými a skutočne prežiť každú chvíľu, každý stupeň nášho vzostupu. Preto si môžeme dovoliť lietať v oblakoch, len keď naše nohy stoja pevne na Zemi. Robme vždy to, čo je dôležité robiť tu a teraz. Krok za krokom ku krajšej budúcnosti. Každý sám a všetci spoločne.

Zároveň mal text poukázať na to, že nás čakajú skutočne prevratné zmeny a že to nie je len o pozemskom vyčistení zla ale siaha to ďaleko hlbšie.

Hlavný zmysel dnešných časov je duchovné prebudenie a zlatý vek je o tom byť bližšie k Bohu. Preto je dôležité zahorieť v duši, hľadať Boha. 

Daniel

Nástroje rozvratu spoločnosti a deti ako budúcnosť národa (manipulácia mysle)

13.04.2024

Nachádzame sa vo vrcholnom bode besnenia temnoty, a preto môžeme zo všetkých strán pozorovať jej vyčíňanie. Deje sa to tak na všetkých poliach a v tomto článku popíšem niektoré masové metódy, cez ktoré je útočené na našu psychiku. Je viac než kedykoľvek dôležité byť na pozore pred týmito skutočnosťami a to najmä kvôli deťom, ktoré sú magorené touto dobou [...]

Choďte voliť vlastenci!

04.04.2024

Šiesteho apríla nás čaká druhé kolo prezidentských volieb a opäť máme možnosť upevniť si svoju pozíciu dobra okrem parlamentu aj v prezidentskom paláci. Avšak na to, aby sa to podarilo, musíme ísť voliť! Reči typu, “voľbami aj tak nič nezmeníme” už hádam aj stratili na sile po tom, čo sme mohli vidieť pri parlamentných voľbách a to, že to zmysel má! Rok [...]

Ako to s nami bude?

08.10.2023

Prešiel týždeň od volieb na Slovensku a ďalší týždeň nám zostáva na zloženie vlády. Elity dostali úder pod pás od zdravo zmýšľajúcich ľudí tým, že v húfoch volili Smer a tak nedokázali pretlačiť svojho favorita PS na prvú priečku. Bol to pre nás obrovský krok k slobode, ale žiaľ nie definitívny. Ako bolo písané v predošlom článku, všetko teraz visí na [...]

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Daniel

Útržky poznatkov a právd o živote a bytí ako takom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 95184x
Priemerná čítanosť článkov: 1796x

Autor blogu

Kategórie