Založ si blog

Približujúce sa svetlo

Na Zem sa čoraz viac približuje Božie svetlo, ktoré si postupne hľadá cestu do každého kúta, do každej duše. Toto svetlo sa k Zemi približuje už dlhý čas a je tu na to, aby nám pomohlo v duchovnom vzostupe, prinieslo mier a spásu a jednoducho presvetlilo tento temnotu uctievajúci svet. Je to veľký vzostup ľudstva a veľa prebudených duší o ňom vie a očakáva ho. Tento vzostup sa však nedeje sám od seba na základe pravidelného vesmírneho cyklu, ale je to Božia milosť pre nás. Keď sa ľudstvo odklonilo od svetla a nepomohli žiadne pomoci cez rôznych vyslancov, v Božej ríši sa začal pripravovať vyslanec ako najvyššia, ale zároveň posledná pomoc ľudstvu. Tento vyslanec je samotný Duch Svätý a kvôli tejto úlohe musel preputovať všetky úrovne stvorenia. Nakoniec po preputovaní všetkých úrovní príde aj do našej z pohľadu stvorenia malej časti hrubohmotného sveta. S tým ako sa postupne približuje cez všetky „oddelenia“ mimohmotného sveta prináša so sebou toto obrovské svetlo, pretože to svetlo predstavuje on sám.

Musíme si však niečo dôležité o tomto svetle uvedomiť.

Toto Svetlo nie je ako jemné pohladenie slnečných lúčov, ale v prvom rade sa prejavuje ako tlak, pretože toto Svetlo od nás niečo požaduje! Preto sa toto obdobie nazýva Boží súd. Je to čas zúčtovania a každého z nás toto Svetlo súdi. Toto Svetlo na nás teda vyvíja tlak a to sa môže prejavovať buď pozitívne alebo negatívne vzhľadom na zachvievanie. Pokiaľ sa niečo zachvieva vo Svetle, podporí to a pozdvihne ešte vyššie, no to temné prinúti sa odhaliť a nakoniec sa toto temné pod zosilujúcim sa tlakom zničí samo v sebe. Môžeme teda povedať, že toto Svetlo prináša každému to, čo si zaslúži podľa zákona čo človek zaseje to aj zožne. Všetko svetlé vystúpi do popredia a všetko temné a ničivé zanikne. Čo sa týka ľudí, je tu jedna kategória ľudí, ktorí nestoja na temnej strane, ale ani na tej svetlej. Sú to ľudia ľahkovážni a títo budú tlak Svetla pociťovať najviac, pretože ich bude nútiť prebrať sa z duchovného spánku. To či ich toto svetlo zničí alebo pozdvihne záleží len od nich samých. Kto sa však rozhodne zostať v duchovnej agónii, ten bude z pohľadu Svetla hodný toľko ako človek temný! Teraz jednoducho nie je možnosť nezaujímať sa, je to buď alebo. Boh čakal a pomáhal nám dosť, teraz je čas ukázať ako sme hospodárili s nám zvereným bytím. 

Pod tlakom Svetla vychádza na povrch všetko skryté, aby sa to odhalilo a súdilo. Zároveň so sebou prináša rozuzlenie karmy, ktorú sme si na seba uvalili. Toto Svetlo nás nakoniec pozdvihne nahor, no predtým musí vykynožiť všetko temné. Pred budovaním nového musí padnúť staré. Nová stavba nemôže byť v tomto prípade vybudovaná na starých základoch. To znamená, že s približujúcim sa Svetlom nebude hneď všetko viditeľne krajšie, ale bude to čoraz ťažšie. Keďže sme okolo seba a vlastne okolo celej Zeme vytvorili príliš temné prostredie, nepôjde to vyčistiť bez následkov. Tento text vznikol práve za účelom toho, aby poukázal na to, že tu nebudeme behom pár mesiacov všetci žiť v láske a harmónií, očistení a bez akýchkoľvek problémov. Tie problémy sa naopak začnú kopiť. Ide o globálne hľadisko, no rovnako aj o osobný život. Budú viac eskalovať vzťahy, a bude to burcovať s vnútrom každého človeka. Pribudnú choroby a úmrtia a pribudnú tiež prírodné katastrofy, ktoré sú predzvesťou záverečnej fázy očisty.

Človek pokrivil všetko čo sa dalo, takmer každý názor a pohľad na život sme si prispôsobili vlastným predstavám, a preto bude veľmi náročné vyčistiť všetky omyly ľudského zmýšľania. Prechádzame totiž do nového veku ľudstva a to znamená, že ako sa veci musia zmeniť na makro úrovni, tak sa musia zmeniť práve na úrovni jednotlivcov. Musia sa zaceliť všetky štrbiny, cez ktoré by sa temnota mohla šíriť. A že tých štrbín a dokonca kráterov je požehnane. A kde je temnota zakorenená príliš na to, aby sa jej bol dotyčný ochotný vzdať, tam musí temnota zaniknúť aj s jej živiteľom. Tak fungujú železné Božie zákony, ktoré sa nedajú obísť a vyprosiť si v tomto bode ďalšiu šancu. Z Božieho trónu bolo povedané dosť! A toto dosť sa v našej hmotnej realite prejaví ako určitý bod/úsek, v ktorom pokiaľ sa vnútorne nevzchopíme a nevytvoríme v sebe priestor pre svetlo, budeme z pohľadu svetla súdení ako temní.

Mnohí z nás si namýšľajú ako vyspelí sme, lenže nie je to tak. Sme vyspelí iba rozumovo, duchovne sme však mŕtvi. Práve od našej duchovnej zrelosti bude závisieť to ako sa budú veci vyvíjať a na koľko hladko bude Svetlo porážať temnotu. Koľko negatívnych impulzov budeme potrebovať, aby sme sa prebudili na duchu. Tam kde bude neúrodná pôda, tam tlak Svetla spôsobí jednoducho ťažkosti. A práve preto nebude prichádzajúca doba vôbec ľahká. Tá neúrodná pôda je totiž v určitej miere takmer všade. Preto nenaleťme sladkým rečiam, ako zmena bude ľahká a úžasná, pretože pre neočistených ľudí nebude. Nečakajme zlé veci, ale neupínajme sa tiež na presladené ezoterické reči o vzostupe. Nikto nás nepríde na ružovom obláčiku pozdvihnúť nahor. Nechápte ma zle, keby ľudia mali možnosť nazrieť do toho veľkého diania a videli by, koľko pomocí a koľko práce stojí to, aby sme boli vytiahnutí z predpovedaného zániku, neverili by. Božia milosť opäť zaúradovala a bola nám daná ešte jedna šanca. Zachovávajme si však pokoru a necíťme sa ako božské bytosti, ktoré na sebe nepotrebujú pracovať. To, že ľudia sú hriešnici nie je len kresťanské strašenie, ale je to jednoducho tak. Musíme byť ostražití voči svetu a hlavne voči sebe, musíme mať zdravú sebareflexiu, aby sme vôbec vedeli spoznať, na čom potrebujeme pracovať. Všetko musí byť nové! V novom svete jednoducho nebude miesto pre to, čo sa nezachvieva v Božej vôli. Mnoho svetlých ešte môže padnúť a mnoho zatrateniahodných sa ešte dokáže vyšvihnúť nahor. Času je však málo.

Pokiaľ žijete v duševnej pohode, môže to znamenať, že idete správnou cestou, ale častejšie to znamená to, že idete cestou nesprávnou, pretože v tejto dobe je každá snaha o Svetlo ihneď napádana nízkymi formami. Kráľovstvo temnoty bojuje o nadvládu a snaží sa spolu s jej prichádzajúcim pádom stiahnuť so sebou čo najviac duší. Strážte sa! Očistné plamene čoskoro zažehnú všetko neušľachtilé a pozdvihnú všetko čisté nahor. Kedy a ako nikto z nás nevie, no jedno je isté.

Všetko bude nové.

Daniel

Ako to s nami bude?

08.10.2023

Prešiel týždeň od volieb na Slovensku a ďalší týždeň nám zostáva na zloženie vlády. Elity dostali úder pod pás od zdravo zmýšľajúcich ľudí tým, že v húfoch volili Smer a tak nedokázali pretlačiť svojho favorita PS na prvú priečku. Bol to pre nás obrovský krok k slobode, ale žiaľ nie definitívny. Ako bolo písané v predošlom článku, všetko teraz visí na [...]

Dôležité smerovanie Slovenska po voľbách

01.10.2023

Všetci zdravo cítiaci a zmýšľajúci ľudia cítili potrebu zapojenia sa do volieb v roku 2023. Nerozhodovalo sa predsa len o tom, kto najlepšie povedie tento štát, ale či sa Slovensko podriadi diktátu Bruselu a stane sa z neho nesuverénny štát presiaknutý prehnitými západnými agendami. Dobré hodnoty sa budujú dlho a ťažko a naopak tie zlé sa budujú až príliš ľahko a to [...]

Voľby 30.09.2023

28.09.2023

Pred nami sú voľby a týmto krátkym textom by som chcel zdôrazniť potreby ísť voliť, pretože mnohí na voľby nechodia z dôvodu, že nie je koho voliť, alebo sa jednoducho nezapájajú do deja spoločnosti a žijú si svojím prebudeným životom. Je to paradox, že sa práve prebudení ľudia majú vo zvyku nezapájať do volieb, pretože práve vtedy je o to dôležitejšie vyjadriť [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Daniel

Útržky poznatkov a právd o živote a bytí ako takom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 51
Celková čítanosť: 91082x
Priemerná čítanosť článkov: 1786x

Autor blogu

Kategórie