Založ si blog

Má zmysel prebúdzať neprebudených?

Ľudia sú dnes rozdelení na prebudených a neprebudených. Na tých, ktorí žijú v matrixe vytvorenom spoločnosťou a nemajú páru o ničom, čo je mimo ich bubliny. Sú to tí, ktorí žerú celý Covid podvod, a keby sa povedalo, že sa Covid šíri cez vlasy, mnoho z nich by sa dalo dohola. Potom sú tu ľudia zdravého myslenia, ktorí sú zásadne proti týmto nezmysleným výstrelkom v spoločnosti a miesto tupého poslúchania všetkého, čo sa povie, sú schopní vlastného uvažovania. Majú širší záber poznania, uvedomujú si, že sme súčasťou hry mocných elít…V podstate sa delíme na ľudí čistého ducha a ľudí, ktorí žijú v strachu a sú pevne pripútaní len na hmotné, nie sú schopní vzhliadnuť na niečo vyššie, nie sú schopní vyciťovať čo je správne a už vôbec nie v sebe prebudiť skutočnú vieru v dobro a v Boha. A celá táto plandémia a všetko okolo toho slúžilo na to, aby sa každý prejavil, aký je. Či je dieťa svetla, alebo otrok hmoty, temnoty.
Niektorí sa môžu pýtať sami seba, či má zmysel týchto ľudí prebúdzať. Stojí za to im vysvetľovať, že to čo sa deje v spoločnosti neslúži na našu ochranu, ale zotročenie, že nás ovláda satanská elita, že tu prebieha súboj o naše duše, že všetko čo považujeme za pravdu je podvod? Odpoveď je áno aj nie, resp. je správne a potrebné prebúdzať tam, kde to má zmysel.

Nie je správne nesnažiť sa podeliť o svoje vedenie s tým, že však každý mal možnosť hľadať pravdu. Áno, každý mal možnosť hľadať pravdu, no aj naša aktuálna situácia sa odvíja od nášho kolektívneho prebudenia a schopnosti prijať pravdu.

Na druhej strane nemá zmysel hádzať hrach o stenu a snažiť sa presvedčiť tých, ktorí sa presvedčiť nedajú. Niektorým môžete ponúknuť aj tie najlepšie dôkazy, no pravdu neuvidia, pretože ju vidieť prosto nechcú.
Pri takýchto je boj márny a zbytočne vás to oberá o vlastnú silu.

Opäť ako vo všetkom, aj tu je najlepšia zlatá stredná cesta. Kto vlastní pravdu má povinnosť ju rozširovať tam, kde je ochota ju prijať. Nech sa to už týka čohokoľvek. Niektorí aj zdanlivo zaslepení sú v kútiku duše schopní poznania pravdy. Možno len doteraz nemali možnosť vyjsť zo svojej bubliny, resp. mohli, ale nechceli. Možno tým, že im ponúknete malý kúsok pravdy im zasadíte do hlavy červíka, ktorý sa tam začne vŕtať a nabaľovať na seba ďalšie kúsky pravdy a možno svojou malou poznámkou spôsobíte prebudenie tejto duše a tým pravdepodobne aj mnoho ďalších.

Preto je dobré ponúknuť ľuďom kúsky pravdy a nechať na nich, pre čo sa rozhodnú a tým, či tie kúsky rozdrvia na prach, alebo začnú nad tým uvažovať a skladať si z toho vlastný obraz pravdy sa sami rozsúdia a tým si vyberú svoj osud. Veľa ľudí je uviaznutých v bubline, ktorú im vytvorili médiá a spoločnosť, a preto je pre nich ťažké pripustiť niečo iné ako to, na čo sú zvyknutí.

Úloha nás, čo poznáme pravdu, je rozširovať naše poznatky ďalej akoukoľvek formou. Pretože naše malé plamienky sú tie, ktoré zapália zvyšok a vzbĺknu vo veľký plameň. Nie každý plamienok vzbĺkne, niektoré ostanú vyhasnuté, tým už niet pomoci. No je od nás vyžadované, aby sme hrdo roztrusovali kúsočky pravdy do sveta a tým prispievali ku globálnemu prebudeniu ľudstva. A ak niekto odmietne to, čo mu ponúknete, neodmieta vás, odmieta pravdu. Pravda ľudí triedi a pravda súdi.

Nástroje rozvratu spoločnosti a deti ako budúcnosť národa (manipulácia mysle)

13.04.2024

Nachádzame sa vo vrcholnom bode besnenia temnoty, a preto môžeme zo všetkých strán pozorovať jej vyčíňanie. Deje sa to tak na všetkých poliach a v tomto článku popíšem niektoré masové metódy, cez ktoré je útočené na našu psychiku. Je viac než kedykoľvek dôležité byť na pozore pred týmito skutočnosťami a to najmä kvôli deťom, ktoré sú magorené touto dobou [...]

Choďte voliť vlastenci!

04.04.2024

Šiesteho apríla nás čaká druhé kolo prezidentských volieb a opäť máme možnosť upevniť si svoju pozíciu dobra okrem parlamentu aj v prezidentskom paláci. Avšak na to, aby sa to podarilo, musíme ísť voliť! Reči typu, “voľbami aj tak nič nezmeníme” už hádam aj stratili na sile po tom, čo sme mohli vidieť pri parlamentných voľbách a to, že to zmysel má! Rok [...]

Ako to s nami bude?

08.10.2023

Prešiel týždeň od volieb na Slovensku a ďalší týždeň nám zostáva na zloženie vlády. Elity dostali úder pod pás od zdravo zmýšľajúcich ľudí tým, že v húfoch volili Smer a tak nedokázali pretlačiť svojho favorita PS na prvú priečku. Bol to pre nás obrovský krok k slobode, ale žiaľ nie definitívny. Ako bolo písané v predošlom článku, všetko teraz visí na [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

Daniel

Útržky poznatkov a právd o živote a bytí ako takom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 95113x
Priemerná čítanosť článkov: 1795x

Autor blogu

Kategórie