Založ si blog

Je čas vziať si späť svoju slobodu Slováci!

Už prešiel nejaký ten čas od chvíle, keď sa zatvoril svet pred neviditeľným votrelcom. Mnohí, čo z počiatku verili príbehu a najhoršej chorobe v histórii sa časom prebudili, pretože tá dnešná situácia jednoducho nemôže byť viac absurdnejšia a do očí bijúca. Dnes už veľa ľudí vie, že to, čo sa deje nesúvisí s ochranou zdravia a už vôbec to nemá nič spoločné so zdravým rozumom. Legitímnych dôkazov na to, je viac než dosť. Pokiaľ sa chce človek v dnešnej dobe dozvedieť pravdu, stačí sledovať konšpirácie, pretože všetko čo sa označí za hoax, je v skutočnosti pravda. Pojem konšpiračná teória vlastne vymyslela CIA na označenie nepohodlného názoru. A presne tým je to aj dnes. Je to ako čarovné slovíčko, pri ktorom ľudia prestávajú viac skúmať, lebo veď predsa médiám ide o to, aby v nás budovali slobodnú a nezaujatú mienku, však?

Pokiaľ človek v sebe nemá úplne umŕtvené zdravé cítenie a vie ako sa používa rozum, musí vidieť, čo sa s nami deje. Už rok a pol tu prebieha určitý boj. Boj o slobodu, boj o zotročenie, boj o ľudskú dušu. Mnohí sa už prebudili k pravde, no teraz je čas si vziať späť svoju slobodu. Vedieť pravdu je len polovica úspechu. Tá druhá je v tej pravde aj konať! Nadišiel čas povedať nie svojim ráznym postojom, pretože len určitý kolektív ľudí dokáže zmeniť súčasné pomery. Nadišiel čas konať. Či už formou protestu, alebo svojím aktívnym odporom voči všetkým nezmysleným obmedzeniam.

Nebudem sa podriaďovať tyranii len preto, že musím a robí to tak každý. Nebudem sa testovať, nenechám sa označiť znakom šelmy, nenechám sa buzerovať protizákonnými opatreniami a nedám si na hubu ani to posraté rúško! Nie je to žiadne hrdinstvo ani trucovanie proti autoritám, je to jednoducho zdravé zmýšľanie! Nemôžem za to, že som normálna ľudská bytosť a nie zver, pretože to sú všetci tí, ktorí odovzdali zodpovednosť za svoj život temným silám. Nemôžem za to, že nie som ochotný sa nechať zotročiť elitou, ktorej na mne nezáleží. Nemôžem za to, že mám v sebe čisté cítenie, teda intuíciu, ktorá mi nedovolí odovzdať svoju dušu tejto agende. Teda môžem za to a som na to hrdý!

Už nie je čas sklápať uši a dúfať, že sa to nejako zlepší. Nie je čas pozerať na to, či budem pre druhých konšpirátor a nezodpovedný. Srať na nich! Veď ide o našu slobodu, našu budúcnosť, naše deti, naše životy… Nie je čas jednoducho nadávať na toho, či onoho politika. Oni za to nemôžu, my za to môžeme, že sme to dovolili! Teraz je čas upratať ten bordel a to spravíme jedine tak, že to prevezmeme do vlastných rúk. Na našej strane je zákon, na našej strane je zdravý rozum a na našej strane je Boh.

Musíme si uvedomiť, že tú kolektívnu stopku držíme v rukách a kde ju postavíme, je na nás. Veľa ľudí sa prebúdza, ale stále ich drží strach. Majú rôzne ospravedlnenia svojej slabosti. Vždy sa dá urobiť viac, pokiaľ človek chce. Buď hľadáte možnosti, alebo výhovorky. Máme v rukách veľkú moc, ktorú si ani neuvedomujeme. Oni dobre vedia, že keby sa ľudia zjednotili a postavili proti fašizmu ich plány by sa zrútili ako domček z karát. Veľa ľudí by aj chcelo len si myslia že sú jediní a tak držia hlavu dole. Je dôležité poznať svoje možnosti, poznať svoje práva a hlavne si ich hájiť. Lebo ak si nebudeme chrániť zákony tohto štátu my, občania Slovenskej republiky tak kto? Sloboda nie je zadarmo. Po všetkom tom šialenstve je už naozaj načase povedať dosť. Dokedy budeme utláčaní? Dokedy to dovolíme. Jednoduchá matematika.

Čo je snáď taký problém byť v dnešnej dobe normálny? To je taký problém správať sa ako civilizovaná ľudská bytosť s vlastnými právami a slobodou?

Zapáľte oheň v duši nech sa od neho chytia ďalší a nech to celé zbĺkne vo veľký plameň. Plameň povstania a spravodlivého hnevu ľudí.

Nástroje rozvratu spoločnosti a deti ako budúcnosť národa (manipulácia mysle)

13.04.2024

Nachádzame sa vo vrcholnom bode besnenia temnoty, a preto môžeme zo všetkých strán pozorovať jej vyčíňanie. Deje sa to tak na všetkých poliach a v tomto článku popíšem niektoré masové metódy, cez ktoré je útočené na našu psychiku. Je viac než kedykoľvek dôležité byť na pozore pred týmito skutočnosťami a to najmä kvôli deťom, ktoré sú magorené touto dobou [...]

Choďte voliť vlastenci!

04.04.2024

Šiesteho apríla nás čaká druhé kolo prezidentských volieb a opäť máme možnosť upevniť si svoju pozíciu dobra okrem parlamentu aj v prezidentskom paláci. Avšak na to, aby sa to podarilo, musíme ísť voliť! Reči typu, “voľbami aj tak nič nezmeníme” už hádam aj stratili na sile po tom, čo sme mohli vidieť pri parlamentných voľbách a to, že to zmysel má! Rok [...]

Ako to s nami bude?

08.10.2023

Prešiel týždeň od volieb na Slovensku a ďalší týždeň nám zostáva na zloženie vlády. Elity dostali úder pod pás od zdravo zmýšľajúcich ľudí tým, že v húfoch volili Smer a tak nedokázali pretlačiť svojho favorita PS na prvú priečku. Bol to pre nás obrovský krok k slobode, ale žiaľ nie definitívny. Ako bolo písané v predošlom článku, všetko teraz visí na [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Daniel

Útržky poznatkov a právd o živote a bytí ako takom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 95307x
Priemerná čítanosť článkov: 1798x

Autor blogu

Kategórie