Založ si blog

Voľby 30.09.2023

Pred nami sú voľby a týmto krátkym textom by som chcel zdôrazniť potreby ísť voliť, pretože mnohí na voľby nechodia z dôvodu, že nie je koho voliť, alebo sa jednoducho nezapájajú do deja spoločnosti a žijú si svojím prebudeným životom. Je to paradox, že sa práve prebudení ľudia majú vo zvyku nezapájať do volieb, pretože práve vtedy je o to dôležitejšie vyjadriť svoj názor, pretože kto to potiahne ak nie prebudení ľudia? Našou úlohou na Zemi je nielen sa duchovne prebudiť, ale aj pretaviť duchovné činy do hmoty. Voľby sú skvelým príkladom duchovného činu v hmote, pretože svoj vnútorný postoj pretavím v hmotný čin tým, že podporím určitú stranu, pretože nie je jedno, kto tam sedí. Reči typu „aj tak sú všetci na jedno kopyto“ sú jeden veľký nezmysel. Našou voľbou dokážeme zmeniť veľa a to zvlášť v dnešnej dobe, kedy nám ide doslova o zadok, či už ide o našu suverenitu alebo ekonomickú situáciu. Rozhodujeme o tom, či sa temnu, ktoré sa na nás valí zo západu, podarí zadrapiťť sa do nás svojimi pazúrmi a pevne nás zovrieť. Rozhodujeme, či budeme ako štát hájiť správne hodnoty alebo sa pchať do zadku Amerike a Únii a tým postupne strácať svoju suverenitu, či si tu pozveme migrantov a necháme si postupne zobrať našu kultúru, krásu národa, či budeme podporovať LGBT výplody tejto doby a necháme si úplne rozvrátiť spoločnosť atď atď… V dnešnej dobe ide skutočne o veľa, pretože všetky plány elít, ktoré sa na nás dlhé roky kuli, sú pripravené naplno sa spustiť cez bábky dosadené vo vláde.

Preto je dôležité voliť a to voliť tých, ktorí tu sú za záujmy Slovenska. Pretože to nie je o nejakej korupcii alebo intrigách, nám ide o zadok preto, že títo dosadení ľudia tu neprišli hájiť záujmy Slovenska a jeho občanov, ale počúvajú príkazy z vyšších miest. Prišli tu ako bábky pripravené plniť rozkazy, ktorými chcú dokonať premenu dnešnej spoločnosti na ich nový svetový poriadok. To znamená, že behom krátkeho času sa môžeme stať úplne nesebestačným štátom, ktorý bude podriadený vplyvu ideológií temných pánov. Nesprávnou voľbou sa môžeme dostať do pekných sračiek a pocítime to vo všetkých oblastiach našich životov. Preto je dôležité podieľať sa na vývoji budúcich udalostí. Otázkou je tiež, čo si ako spoločnosť zaslúžime a nakoľko budú voľby autentické, ako sme to videli v Amerike, a ako to môžeme už teraz vidieť napríklad na preferenciách “progresívneho slovenska“, o ktoré ledva niekto zakopne, ale falošné vyprodukované čísla ukazujú niečo iné. Bez ohľadu na to však je dôležité vyjadriť svoj názor a dať do toho potrebnú energiu. Určite to neberme tak, že aj tak to nebude lepšie alebo to nedajbože necháme na vesmír a Božiu spravodlivosť. Náš názor a jeho vyjadrenie je dôležité!

Koho voliť?

Ja osobne nesledujem nejako obzvlášť politiku a nemám prehľad o všetkých stranách, ktoré tam sú, no ako som písal, treba sa pozerať, kto je autentický a kto naopak háji záujmy západu. Niekto to tiež pomenúva tak, že si vyberáme cestu menšieho zla. Mne osobne intuícia hovorí voliť Smer, aj keď pre mnohých už len ten názov evokuje odpor a zdesenie. Ja vôbec netvrdím, že je to jediná správna voľba a vôbec nie, že je dokonalá, no popri intuícii mi to dáva zmysel aj logicky, pretože je potrebné vybrať niekoho, kto neháji záujmy americké, ale slovenské, resp. neháji záujmy progresívne, ale vlastenecké a zároveň je potrebné voliť toho, kto má čo najväčšiu šancu vyhrať. Aj keď je Fico aký je, nie je dosadený zvonku a o to ide. Keby som si mal vybrať stranu, s ktorou som na 100% spokojný a viem si ju predstaviť ako tú stranu, ktorá zastáva politiku, akú si predstavujem, neviem či sa tam taká strana momentálne nachádza. Preto je treba vyberať z toho, čo máme v ponuke. Možno sú dobré voľby spomedzi radov neznámych strán, no tie žiaľ v tomto štádiu nezískajú potrebné množstvo percent, a preto volím medzi stranami, ktoré majú reálnu šancu vyhrať, a ktoré ľudia poznajú, pretože práve tie budú voliť. To, že Fico je správna voľba nám napovedá už len to, koľko tisíce článkov bolo napísaných na jeho očernenie, resp. leží západu v žalúdku a to práve z toho dôvodu, že ho nemajú pod kontrolou. R. Fico je pre nás niečo poodobné ako pre Maďarov Orbán.

Obrovská mediálna ofenzíva

Nanešťastie sa tých tisíce negatívnych článkov a správ podpísalo na vedomí, resp. podvedomí obyvateľstva. Proti jeho osobe sa vedie obrovská mediálna masáž. Skalopevne sa do myslí uložila informácia, že Fico je mafián a musí ísť do basy, aj keď v drvivej väčšine ľudia nevedia prečo konkrétne, jednoducho opakujú to čo sa kričí zo všetkých strán. Keby skutočne vykonal všetko, čo sa tvrdí, už dávno by sedel, lebo po ňom idú ako po údenom. Nikoho teraz nechcem obhajovať, nie je žiadny svätec, len tvrdím, ako to skutočne je a mne ako človeku prebudenému k správnym hodnotám mi dáva táto voľba najväčší zmysel.

Politika je zvláštna oblasť, kde sa ľudia najjednoduchšie nechajú zmagoriť a najviac sa za svoj názor bijú do pŕs. Z nejakého dôvodu si myslia, že ich názor je nepriestrelný a zatvoria svoje vedomie pred iným názorom. Napríklad si osvoja názor, že dotyčný je zlý a len ťažko sa ich názor zmení. Taktiež sa ľudia riadia tým, čo dotyčný hovorí a nie tým, čo koná. Slová sú len slová, a práve v politike je to najzradnejšie. Alebo naopak počuli na dotyčného špinu, ale nevypočujú si čo na to hovorí dotyčný, neštudujú prečo a aké sú na to dôkazy. Tiež je dnes populárne voliť hocikoho iného len preto, aby nevolili Fica. Ľudia sú skutočne vymasírovaní médiami a nemajú logiku a už vôbec zdravé cítenie. Vďaka logike by si vyvážili misky váh a pomerne ľahko by prišli na to, kto aké ideológie zastáva a koho voliť. Tu tiež nastáva otázka, či si uvedomujú, ktoré ideológie sú nesprávne, alebo sú zmagorení mediálnymi správami, ale to už je iná téma. Ak si dotyčný myslí, že očkovanie bolo správne, že Rusko je zlé a ľudia by si mali sami vybrať pohlavie, tak sa samozrejme nie je o čom baviť. Takíto ľudia majú nulovú intuíciu, resp. zdravý sedliacky rozum a to sa zákonite prejaví aj vo volebných preferenciách. Vďaka intuícii totiž viem odhaliť, čo je dotyčný zač a či to čo hovorí vychádza skutočne z jeho presvedčenia, alebo si tým získava popularitu. Ľudia sa však riadia emóciami, čo so zdravým cítením nemá nič spoločné. Emócia je práve to, čo nás udržuje v tranze. Povie sa meno Fico, v nás sa spustí emócia, mantra, ktorú nám zasadili do povedomia a tam to končí. Píšem to všetko preto, lebo je to dôležité napísať, a aby som zdôraznil aké máme obmedzené vedomie minimálne čo sa týka politiky.

Rozšírme si obzory a vyberajme vnútorne, svojim cítením, alebo prinajmenšom podľa prísnej logiky ale hlavne nie emočne! Nenechajme sa ovplyvniť v rozhodnutí kvôli tomu, že sa necháme zmanipulovať peknými rečami niekoho, vykonštruovanou správou, alebo názorom ľudí z okolia. A hlavne všetkých prosím, nevoľte žiadne prehnité PS-ko! A nevoľte ani tých, ktorí sa podieľali na celom covidovom šialenstve, ktoré sa na nás páchalo a podporovali ho, tak na to nezabúdajte!

Nástroje rozvratu spoločnosti a deti ako budúcnosť národa (manipulácia mysle)

13.04.2024

Nachádzame sa vo vrcholnom bode besnenia temnoty, a preto môžeme zo všetkých strán pozorovať jej vyčíňanie. Deje sa to tak na všetkých poliach a v tomto článku popíšem niektoré masové metódy, cez ktoré je útočené na našu psychiku. Je viac než kedykoľvek dôležité byť na pozore pred týmito skutočnosťami a to najmä kvôli deťom, ktoré sú magorené touto dobou [...]

Choďte voliť vlastenci!

04.04.2024

Šiesteho apríla nás čaká druhé kolo prezidentských volieb a opäť máme možnosť upevniť si svoju pozíciu dobra okrem parlamentu aj v prezidentskom paláci. Avšak na to, aby sa to podarilo, musíme ísť voliť! Reči typu, “voľbami aj tak nič nezmeníme” už hádam aj stratili na sile po tom, čo sme mohli vidieť pri parlamentných voľbách a to, že to zmysel má! Rok [...]

Ako to s nami bude?

08.10.2023

Prešiel týždeň od volieb na Slovensku a ďalší týždeň nám zostáva na zloženie vlády. Elity dostali úder pod pás od zdravo zmýšľajúcich ľudí tým, že v húfoch volili Smer a tak nedokázali pretlačiť svojho favorita PS na prvú priečku. Bol to pre nás obrovský krok k slobode, ale žiaľ nie definitívny. Ako bolo písané v predošlom článku, všetko teraz visí na [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Daniel

Útržky poznatkov a právd o živote a bytí ako takom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 95451x
Priemerná čítanosť článkov: 1801x

Autor blogu

Kategórie