Založ si blog

Dôležité smerovanie Slovenska po voľbách

Všetci zdravo cítiaci a zmýšľajúci ľudia cítili potrebu zapojenia sa do volieb v roku 2023. Nerozhodovalo sa predsa len o tom, kto najlepšie povedie tento štát, ale či sa Slovensko podriadi diktátu Bruselu a stane sa z neho nesuverénny štát presiaknutý prehnitými západnými agendami. Dobré hodnoty sa budujú dlho a ťažko a naopak tie zlé sa budujú až príliš ľahko a to obzvlášť v dnešnej modernej dobe. Preto bolo také dôležité vyjadriť svoj názor a dať svoj hlas niektorej strane, pretože behom pár rokov by sa mohlo stať, že by sa naše milované Slovensko zmenilo na nepoznanie. O relevantnosti týchto volieb môžeme polemizovať, pretože je dosť zvláštne, že napríklad celkom populárna strana Republika sa tam nedostala a to napriek tomu, že po celý čas až po samý záver sčítavania boli dostatočne nad hranicou, no stranu, na ktorej združenia nikto nechodí, a ktorá má na youtube niečo cez neuveriteľných 2 tisíc odberateľov, volilo pol milióna ľudí! Pričom je to strana, ktorú prevažne volia mladí ľudia, a preto by ich čísla na sociálnych sieťach mali byť ozvlášť vysoké vzhľadom na pomer ich voličov! Podľa môjho názoru nevyhralo Progresívne Slovensko iba z toho titulu, že nečakali také obrovské čísla v prospech Smeru, takže sa na to nemohli dostatočne pripraviť. Však aj v ich poslednom predvolebnom prieskume nás na to pripravovali, že tesne zvíťazia. Ale zenchajme teraz toto polemizovanie, prejdime k tomu čo nás čaká teraz, pretože sme vo veľkej rozhodujúcej chvíli.

To, že vyhral Smer a nie progresívci bola jedna časť boja. Vďaka za to patrí všetkým ľuďom, ktorí v sebe ešte uchovávajú správne hodnoty a nie len ich zastávajú, ale ich pretavili v čin aj pri voľbách. Vyhrali sme však bitku, ale nie vojnu. Po prvé je dôležité, aby prezidentka poverila zostavením vlády R. Fica, teda víťaza ako sľúbila. Potom je pochopiteľne rozhodujúce rozloženie vládnucich strán a to veru nie je vôbec jednoznačné. Pri relevantnosti týchto volieb by ideálna zostava bola: Smer, Republika a SNS. Teraz však na základe toho ako to dopadlo je dôležitým hráčom v rozložení síl strana HLAS. P. Pellegrini je sympatická tvárička, ktorá však nemá svoj jednoznačný názor, resp. má názor taký, aký sa mu hodí. Kde vietor zafúka, tam ho odveje. Je to líška, ktorá si teraz bude zisťovať, kde sa dá vybudovať lepšia nora. Nie je to samozrejme vôbec ideálna voľba, ale dobrou správou pre nás v tejto chvíli je, že to nie je protinárodný politik vytvorený USA, ako iní, ktorých je tam teraz požehnane. Vzhľadom teda k jeho prelietavým postojom a k tomu, akú moc strana HLAS má v tejto chvíli, je dôležité vysielať pozitívne modlitby, nech sa misky váh preklopia na pozitívnu stranu. Ako máme možnosť vidieť, ľud má obrovskú moc a to aj napriek obrovskej manipulácii a zasahovaniu do volieb zo strany Západu! Nepoľavujme preto a všetci svojim spôsobom podporujme v myšlienkach a modlitbách to, nech na Slovensku zvíťazí zvrchovanosť. Formulujme to v pozitívnych slovách. Vždy keď si niečo prajeme, myslime na to, čo si želáme a nie na to, čo nechceme. Spojme sa teda všetci pomyselne v kolektívnom duchu tohto národa a pomôžme každý svojim kúskom prevážiť budúce smerovanie našej spoločnosti na tú lepšiu stranu. 

Smelo vpred je bohumilé!

Daniel


Priatelia, nie je ešte vyhraté. Pokiaľ nebude zostavená vláda je smerovanie Slovenska stále otázkou. Pochybné čísla, ktoré tak či tak dosiahlo Progresívne Slovensko sú varovným signálom pre nás všetkých. Pôsobenie zvonka nevieme vylúčiť, preto musíme naše sily spojiť, aby sme dobehli do cieľa s úspechom.

Vďaka rekordnej účasti v tohoročných voľbách sa zradným elitám nepodarilo ukradnúť výsledky volieb tak dramaticky, ako plánovali. Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí išli voliť a nenechali sa zmiasť ezoterickým rozumovým blúznením o vizualizácii svetlej budúcnosti a sedení doma na zadku. Iba vďaka Vám sa nám podarilo zvrátiť to najhoršie, preto treba tlačiť ďalej.

Podporme v myšlienkach i v modlitbe strany, ktoré stoja teraz pred rozhodnutím ako sa spojiť. Ide hlavne o stranu Hlas, ktorá je žiaľ ako list vo vetre a zatiaľ je ovládnutá egom ľudí, ktorí chcú byť pri moci. Želajme preto zdravý úsudok všetkým, na ktorých leží rozhodnutie o smerovaní nášho národa. Nech sa správne rozhodnú pod vedením ruky Božej, nech výsledná vláda koná proslovensky a prosociálne.

Dovolíme si citovať vyjadrenie od pani Moniky Nemergut:

ak človek chce a neostane iba pri chcení, či zbožnom prianí, ale ak svoje myšlienky podporí úsilím aj činmi dostane sa mu aj Pomoci k tomu, aby vo svojej činnosti bol úspešný.

Od Stvoriteľa sme dostali k dispozícii najkrajší kus zeme bohatý na hory, lesy, vody, minerálne pramene, faunu aj flóru, ale aj svojou polohou naše malé Slovensko je srdcom Európy. Určite každý človek vie, akým veľmi dôležitým orgánom v našom tele je srdce, a presne tak, ako je v našom tele dôležité srdce, tak sme aj my Slovenský národ dôležitý v strede – srdci Európy.

Ak príde k zástave srdca preruší sa prietok krvi do mozgu a iných orgánov a v prípade, že nedôjde k okamžitému zásahu nastane smrť.

Predstavme si situáciu, že práve my, sme na mieste a sme tí, od ktorých závisí život, alebo smrť. V našich rukách je život a záchrana a závisí to od našich pohotových činov a poskytnutí urgentnej pomoci. Čo v danej chvíli urobíme? Privoláme pomoc? Začneme okamžite konať? Alebo sa budeme bezradne pozerať ako vďaka našej neschopnosti umiera ten, koho milujeme?

Naše Slovensko, naša milovaná vlasť už k zástave srdca nemá ďaleko a náš Slovenský duch – duch národa môže čochvíľa zomrieť – zaniknúť pre našu neschopnosť, nezodpovednosť a laxný prístup.

Každý národ by mal rásť do krásy a rozvíjať sa všetkými smermi. Naše národné bohatstvo a dedičstvo predkov si máme zachovať a zveľaďovať privádzať k rozvoju a rozkvetu.

Naše kresťanské, národné aj duchovné hodnoty by sa mali naďalej rozvíjať v zmysle Zákonov Božích a zachvievať sa v Jeho Svätej Vôli, nakoľko Slovák a Slovenský národ nie je na tejto Zemi náhodou.

Rovnako ako Český národ aj Slovenský národ má na tejto Zemi svoje poslanie a má byť národom dávajúcim a šíriacim Svetlo.

Nie nadarmo sa o Slovákoch stále hovorilo, že sú mierumilovným, dobrosrdečným a pohostinným národom, s bohatou kultúrou a tradíciami.

Ale prečo zrazu ten úpadok vo všetkom? Lebo sme sa odvrátili od Stvoriteľa, od prírody, od našich kultúrnych, ľudských hodnôt, zvykov a mravov a začali sme napodobňovať iných.

Nechali sme sa zlákať inakosťami západných kultúr, začali sme sa im prispôsobovať a to svoje čo z nás robí skutočných Slovákov zabíjame sami v sebe, my svojím konaním vytvárame tlaky na naše Slovenské srdce a spôsobujeme mu nielenže zástavu, ale najradšej by ho niektorí z nás doslova vyrezali a zahodili niekde do zabudnutia a nahradili nejakým iným, cudzím viac moderným a prozápadným.

Aj keby sme sa pokúsili o transplantáciu akéhokoľvek v našich očiach pokrokového srdca, nikdy by takéto srdce v Slovenskom národe viac nemohlo žiť a tak akoby odumrelo, tak by odumrel aj duch Slovenského národa a Slovenský národ by navždy zanikol.

Preto je veľmi dôležité, aby sme zvolili vzostup, aby sme povzniesli to naše vlastné, pravé Slovenské. Nekopírujme iných – lebo nikdy nebudeme ako oni.

Stvoriteľ na túto Zem vložil rozmanitosť národov ako aj rás, ktoré sa od seba výrazne odlišujú a každá z nich má ísť vlastnou cestou rozvoja, pričom sa majú spoznávať a aj spolupracovať.

Všetci ľudia na našej krásnej „modrej“ planéte Zem majú žiť vo vzájomnej láske, úcte a mieri.

Ja mám v tomto dávno jasno a už dávno som zvolila vzostup.

Vzostup a cesta k obnove Slovenska, Slovenskej kultúry a Slovenského národa, ktorá povznesie ducha nášho národa a nedovolí mu zahynúť.

Ako to dosiahneme?

Buďme v pohybe a voľme Život, Lásku, Pravdu, Mier, Spravodlivosť. Voľme tých ktorí sú najbližšie k naším skutočným Slovenským hodnotám, aby náš národ rástol a rozvíjal sa do krásy.

Zakoreňme naše skutočné Slovenské hodnoty v našej Slovenskej pôde a rozvíjajme ich rast smerom k Svetlu.“

Zoberme teda opraty do našich rúk.

Nástroje rozvratu spoločnosti a deti ako budúcnosť národa (manipulácia mysle)

13.04.2024

Nachádzame sa vo vrcholnom bode besnenia temnoty, a preto môžeme zo všetkých strán pozorovať jej vyčíňanie. Deje sa to tak na všetkých poliach a v tomto článku popíšem niektoré masové metódy, cez ktoré je útočené na našu psychiku. Je viac než kedykoľvek dôležité byť na pozore pred týmito skutočnosťami a to najmä kvôli deťom, ktoré sú magorené touto dobou [...]

Choďte voliť vlastenci!

04.04.2024

Šiesteho apríla nás čaká druhé kolo prezidentských volieb a opäť máme možnosť upevniť si svoju pozíciu dobra okrem parlamentu aj v prezidentskom paláci. Avšak na to, aby sa to podarilo, musíme ísť voliť! Reči typu, “voľbami aj tak nič nezmeníme” už hádam aj stratili na sile po tom, čo sme mohli vidieť pri parlamentných voľbách a to, že to zmysel má! Rok [...]

Ako to s nami bude?

08.10.2023

Prešiel týždeň od volieb na Slovensku a ďalší týždeň nám zostáva na zloženie vlády. Elity dostali úder pod pás od zdravo zmýšľajúcich ľudí tým, že v húfoch volili Smer a tak nedokázali pretlačiť svojho favorita PS na prvú priečku. Bol to pre nás obrovský krok k slobode, ale žiaľ nie definitívny. Ako bolo písané v predošlom článku, všetko teraz visí na [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Daniel

Útržky poznatkov a právd o živote a bytí ako takom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 95433x
Priemerná čítanosť článkov: 1801x

Autor blogu

Kategórie