Založ si blog

Choďte voliť vlastenci!

Šiesteho apríla nás čaká druhé kolo prezidentských volieb a opäť máme možnosť upevniť si svoju pozíciu dobra okrem parlamentu aj v prezidentskom paláci. Avšak na to, aby sa to podarilo, musíme ísť voliť! 

Reči typu, “voľbami aj tak nič nezmeníme” už hádam aj stratili na sile po tom, čo sme mohli vidieť pri parlamentných voľbách a to, že to zmysel má! Rok 2024 je rokom volieb a druhá strana sa snaží všade dosadiť svoje bábky na pripravovanú svetovú nadvládu, ktorú by tak veľmi chceli. Na Slovensku samozrejme máme tiež takú bábku pod menom Ivan Korčok. To, čo je zač netreba objasňovať. Kto dnes nevie rozlíšiť, kto hrá za dobro a kto za tu druhú stranu, takým sa nemá zmysel zapodievať. Týmto článkom chcem skôr apelovať na niečo iné. 

Harabinovci poďte voliť !

V týchto voľbách ide najmä o účasť tých, ktorí volili Harabina, pretože ich hlasy nám pomôžu zvíťaziť. Je pekné, že všetci títo ľudia volili srdcom, no teraz je potrebné voliť aj rozumom. Navyše pán Harabin doteraz nevyjadril jasné stanovisko k tomu, aby ľudia išli voliť Pellegriniho, aby tak podporil to, aby zvíťazil pre národ správny kandidát a uviedol tak na pravú mieru lži, ktoré šíria média, aby odradili voličov Harabina. Položme si preto otázku nakoľko pánovi Harabinovi záleží na národe a na koľko na svojom egu! 

Aj keď mnoho ľudí má voči Pellegrinimu svoje výhrady, pravdou je, že touto voľbou si máme možnosť zvoliť správne! Máme si možnosť zvoliť niekoho, kto nie je kúpený (aj keď v minulosti pravdepodobne bol). Vzhľadom k tomu akým človekom je dnes, je to pre Slovensko myslím si dokonca najlepšia voľba, pretože ktorý iný kandidát by dokázal poraziť Korčoka, teda získať si podporu širokej verejnosti? Buďme preto radi, že máme koho voliť! Navyše tento človek stojí za tým, že máme dnes proslovenskú vládu, teda jej koaličnú časť…

V našej politike sú zakorenené naozaj silné mantry, zhmotnené myšlienkové formy, ktoré majú za cieľ napádať uvažovanie človeka a teda jeho rozhodnutie. Osloboďme sa od týchto mantier a vykonštruovaných správ a vyciťujme, čo je správne a kde je pravda. Dnes sa všetko rýchlo mení a svet je plný poloprávd, preto ak sa chceme vedieť orientovať v dnešnom svete, musíme zapojiť vlastné vyciťovanie. Verím, že keď sme dokázali napriek mantre “Lebo Fico” zvíťaziť v parlamentných voľbách, dokážeme to aj v tých prezidentských. Je na to však potrebná naša vynaložená energia a náš hlas!


Keďže rok 2024 je rokom volieb, to ako to dopadne u nás s voľbami bude mať pozitívny vplyv na celý svet. Všetko je totiž energia a od nás ako od duchovne vyvoleného národa ma vzísť osveta, od nás sa má to svetlo rozšíriť do sveta. Preto, keď naše víťazstvo v parlamentných voľbách potvrdíme aj tými prezidentskými, bude to mať pozitívny dopad na ďalšie udalosti. Preto choďme voliť, lebo žiadny hlas nie je na zahodenie a žiadna vynaložená energia týmto smerom nie je zbytočná!

Daniel

Nástroje rozvratu spoločnosti a deti ako budúcnosť národa (manipulácia mysle)

13.04.2024

Nachádzame sa vo vrcholnom bode besnenia temnoty, a preto môžeme zo všetkých strán pozorovať jej vyčíňanie. Deje sa to tak na všetkých poliach a v tomto článku popíšem niektoré masové metódy, cez ktoré je útočené na našu psychiku. Je viac než kedykoľvek dôležité byť na pozore pred týmito skutočnosťami a to najmä kvôli deťom, ktoré sú magorené touto dobou [...]

Ako to s nami bude?

08.10.2023

Prešiel týždeň od volieb na Slovensku a ďalší týždeň nám zostáva na zloženie vlády. Elity dostali úder pod pás od zdravo zmýšľajúcich ľudí tým, že v húfoch volili Smer a tak nedokázali pretlačiť svojho favorita PS na prvú priečku. Bol to pre nás obrovský krok k slobode, ale žiaľ nie definitívny. Ako bolo písané v predošlom článku, všetko teraz visí na [...]

Dôležité smerovanie Slovenska po voľbách

01.10.2023

Všetci zdravo cítiaci a zmýšľajúci ľudia cítili potrebu zapojenia sa do volieb v roku 2023. Nerozhodovalo sa predsa len o tom, kto najlepšie povedie tento štát, ale či sa Slovensko podriadi diktátu Bruselu a stane sa z neho nesuverénny štát presiaknutý prehnitými západnými agendami. Dobré hodnoty sa budujú dlho a ťažko a naopak tie zlé sa budujú až príliš ľahko a to [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Daniel

Útržky poznatkov a právd o živote a bytí ako takom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 95596x
Priemerná čítanosť článkov: 1804x

Autor blogu

Kategórie