Založ si blog

Ako to s nami bude?

Prešiel týždeň od volieb na Slovensku a ďalší týždeň nám zostáva na zloženie vlády. Elity dostali úder pod pás od zdravo zmýšľajúcich ľudí tým, že v húfoch volili Smer a tak nedokázali pretlačiť svojho favorita PS na prvú priečku. Bol to pre nás obrovský krok k slobode, ale žiaľ nie definitívny. Ako bolo písané v predošlom článku, všetko teraz visí na síce peknom, no prelietavom lišiackom politikovi P. Pellegrinim, ktorý si toto obdobie hojne užíva, pretože tieto dva týždne je stredobodom pozornosti a jeho premrštenému egu prevyšujúcemu záujem o štát to vyhovuje, a preto sa rád kúpe vo svojej dôležitosti. On dobre vie, že jediná funkčná zostava koalície prichádza do úvahy jedine so Smerom, ale to všetko závisí od toho, či vyhrá jeho ego alebo povedzme jeho lepšie ja. Pokiaľ by sa predsa len rozhodol ísť do hybridnej zostavy a obísť SMER, pravdepodobne by s tým väčšina účastníkov jeho strany nesúhlasila a mohlo by to skončiť nakoniec ďalšími predčasnými voľbami. To by bol ešte lepší prípad, ale pravda je taká, že to tak nemusí byť!

Pravda je taká, že to akí politici vládnu národu, je vždy odrazom samotného národa, jeho kolektívneho ducha. Preto nie je pravda, že to nemáme v rukách, že je to dopredu naplánované a podobné blúznenie, ktoré zaznievalo z radov mnohých. To, že to neplatí sme mohli jasne vidieť podľa toho, že nezvíťazilo PS, aj keď ešte počas sčítavania hrdo vykrikovali ako vedú. Takéto názory sú len manipulácia z radov práve tých, ktorí chceli takýmto spôsobom odstaviť dobrých ľudí od volieb!

Mnohí sa rozhodli nezúčastniť volieb z dôvodu, že oni sa do politiky nezapájajú, že to aj tak nemá zmysel, že nie je koho voliť, alebo že je to aj tak dopredu určené kto vyhrá.. Niektorí dokonca nevolili preto, lebo údajne svojou voľbou podporujeme prehnitý systém a tým ako vhadzujeme svoj hlas do urny ho symbolicky pochovávame a zúčastňujeme sa tak vraj okultného rituálu. Našou úlohou na Zemi je však nie len duchovne správne vyžarovať, ale pretavovať to v hmotné činy, čím voľby jednoznačne sú! Keby si toto povedal každý, úplne by sme odovzdali náš štát do rúk zlovoľným stranám. Pokiaľ človek niečo chce, nech je to čokoľvek, musí k tomu vyvinúť adekvátnu snahu!
Pokiaľ napríklad podnikateľ buduje svoju firmu, musí sa hrabať, musí obvolávať, musí dať napríklad o sebe vedieť formou reklamy a jednoducho musí robiť veľa vecí súvisiacich s jeho oborom a aby sa presadil. Určite by sa mu to nepodarilo, keby nad tým iba doma meditoval a nič by preto neurobil. Tento zákon platí všade. Koľko energie do niečoho dám, toľko dostanem späť. Boh totižto neodmeňuje lenivosť ale činy. Mať správny názor je dôležité, ale ešte dôležitejšie je ten názor aj v niečo pretaviť!

Aj keď im víťazstvo prehnitej strany PS nevyšlo, teraz útočia na to, aby SMER nemohol zostaviť vládu, a závisí to hlavne na tom, či sa im podarí zlanáriť predsedu HLASU na tú horšiu stranu. Ten je totižto politik bez vlastného názoru, ktorý si oblieka kabáty podľa toho, ako mu to vyhovuje a ako vzbudí v očiach verejnosti sympatie. Ide tam, kde vietor fúka, a preto teraz jeho rozhodnutie závisí od toho, z ktorej strany bude fúkať vietor silnejšie. A preto je také dôležité z našej strany, aby sme boli čo najviac duchom čulí a vysielali pozitívne modlitby na podporu slovenského národa. Ako bolo spomenuté, politici sú len zrkadlom národa, a preto aj zostavenie vlády bude napovedať tomu, či sme to zvládli a vyslali sme dostatočne silnú vlnu svetla, alebo máme medzi sebou ešte príliš veľa zadubencov a budeme musieť pocítiť na vlastnej koži plody našich chybných rozhodnutí. Mnoho ľudí si totižto neuvedomuje zlo skrývajúce sa za peknými slovami až do bodu, kým to neuvidia pretavené v hmote a nepocítia to priamo na sebe, keď sa ich do bytostne dotýka. Len potom je už plakať celkom neskoro, dôležité je to odvrátiť teraz čím skôr, kým to nenapácha obrovské škody!

Zrušenie práva veta

Cieľom týchto volieb a vlastne volieb vo všetkých štátoch je jediná vec a to dosadiť si do mocenských radov „svojich ľudí,“ teda tých ktorí budú poslušne plniť diktát z Bruselu. Na poplach bijúci znak toho, a to aj pre slepých, by mali byť ohlasy na zrušenie práva veta! Toto musí udrieť do očí všetkým, ktorí majú v sebe aspoň prášok zdravého cítenia a uvažovania. Aký iný dôvod na zrušenie tohto práva by bol, okrem toho, aby sme sa naplno podriadili diktátu EU? Aký zmysel potom plníme ako štát, keď sa vzdáme základného práva voči EU, a teda sa vzdáme svojej suverenity a necháme rozhodovať nejakých pajácov v Bruseli o tom, ako si tu budeme na Slovensku nažívať? Keby sa skutočne podarilo zrušiť toto právo, EÚ by zavelila napríklad:

Zákaz domáceho pestovania potravín!
Povinné kvóty na migrantov!
Každá rodina musí prijať určitý počet utečencov vzhľadom k ich podmienkam!
Povinné očkovanie pri prípadnej ďalšej vymyslenej pandémii!
Povinná tolerancia LGBT ľudí pod hrozbou trestu!
Zákaz iného názoru, teda aj alternatívnych médií!

EÚ si bude môcť vymyslieť prakticky čokoľvek (čo je v súlade s ich Agendou) a my voči tomu nebudeme môcť protestovať! Preto išlo v týchto voľbách o veľa!

Za zrušenie práva veta v europarlamente mimochodom hlasoval aj Štefanec z KDH! Dúfam, že to ako sa hnutie KDH otočilo a je ochotné sa spolčiť s PS, otvorilo oči mnohým kresťanom, ktorí ich volili a pochopili, že sú to vlci v ovčích rúchach!

EÚ podpisuje drakonický zákon proti slobode prejavu, aby „policajtoval“ celý internet a odstránil webové stránky obsahujúce „neschválený“ prejav!

Petr Pavel navrhuje v Únii zrušiť právo veta

Zrušit v EU právo veta. Kvůli Orbánovi, zní od Pirátů a TOP 09

Scholz volá po zrušení práva veta štátov EÚ: Nemôžeme si ho už dovoliť

Zuzana Čaputová si myslí, že EÚ by mala upraviť svoje pravidlá tak, aby v zahraničnej politike nerozhodovala na základe zhody všetkých štátov

Michal Šimečka hovorí, že keď Slovensko príde o právo veta, je to skvelý nápad. Rozšírenie priestoru na hlasovanie kvalifikovanou väčšinou je presne to, čo môže menšie štáty ako Slovensko pripraviť o rovnocenný hlas v rámci európskeho hlasovania v Rade. Podľa progresívca je to vraj výborná myšlienka, čo len ilustruje to, koho záujmy vlastne v praxi presadzuje.

Modlitba za Slovensko:

Bože, daj nám silu pevne stáť v hučiacich búrkach dnešnej doby, nech verne plníme úlohy nám dané zo Svetla. Daj, nech je k činom prebudených čo najviac bdelých duší, aby sa ozveny našeho konania prenášali ďaleko, až tam, kde ich budú počuť mocní, ktorí sa nás snažia umlčať. Nech sa vplyvom terajších búrlivých udalostí prebúdza na duchu aj mnoho ďalších, ešte spiacich ľudí. Nech tí, ktorí v sebe nosia Svetlo, odolávajú pohodlnosti a lenivosti, nech neustále vyvíjajú vnútorný pohyb a tým zabezpečia, že budeme spojení so svetlými vláknami pomoci dostatočne na to, aby bol tento národ uchránený pred útokmi temna zvonku. Nech sa pohyb duchovne činných pretavuje do hmotných zmien v našej krásnej krajine. Prosím ťa, Pane, nech v dušiach ľudí zvíťazí svetlo a nech na Slovensku začne fúkať vietor pozitívnych zmien, ktorý rozpúta takúto vlnu zmien aj v celej Európe a po celom svete.

– Modlitba je dôležitý nástroj na ochranu voči všetkému temnému a víťazstvu svetla v nás a nakoniec v celom národe. Preto využívajme tohto daru a môžete využiť modlitbu, ktorú som poskytol ja, alebo si vytvorte modlitbu sami podľa vlastných slov vedení podľa svojho cítenia. Najdôležitejšie pritom je naše vnútorné rozpoloženie, nie prázdne odriekanie slov.

Daniel

Nástroje rozvratu spoločnosti a deti ako budúcnosť národa (manipulácia mysle)

13.04.2024

Nachádzame sa vo vrcholnom bode besnenia temnoty, a preto môžeme zo všetkých strán pozorovať jej vyčíňanie. Deje sa to tak na všetkých poliach a v tomto článku popíšem niektoré masové metódy, cez ktoré je útočené na našu psychiku. Je viac než kedykoľvek dôležité byť na pozore pred týmito skutočnosťami a to najmä kvôli deťom, ktoré sú magorené touto dobou [...]

Choďte voliť vlastenci!

04.04.2024

Šiesteho apríla nás čaká druhé kolo prezidentských volieb a opäť máme možnosť upevniť si svoju pozíciu dobra okrem parlamentu aj v prezidentskom paláci. Avšak na to, aby sa to podarilo, musíme ísť voliť! Reči typu, “voľbami aj tak nič nezmeníme” už hádam aj stratili na sile po tom, čo sme mohli vidieť pri parlamentných voľbách a to, že to zmysel má! Rok [...]

Dôležité smerovanie Slovenska po voľbách

01.10.2023

Všetci zdravo cítiaci a zmýšľajúci ľudia cítili potrebu zapojenia sa do volieb v roku 2023. Nerozhodovalo sa predsa len o tom, kto najlepšie povedie tento štát, ale či sa Slovensko podriadi diktátu Bruselu a stane sa z neho nesuverénny štát presiaknutý prehnitými západnými agendami. Dobré hodnoty sa budujú dlho a ťažko a naopak tie zlé sa budujú až príliš ľahko a to [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Daniel

Útržky poznatkov a právd o živote a bytí ako takom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 95413x
Priemerná čítanosť článkov: 1800x

Autor blogu

Kategórie